Post by vrouwbiklsilitent on Mar 8, 2022 23:36:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tiny Island Survival ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tiny Island Survival IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакни всички ▞▞▞
▞▞▞ Tiny Island Survival 2022 version ▞▞▞
Хубаво
Трябва да смилам желязо и сребро твърде много
Трябва да имате повече сърца или да можете да правите повече неща наведнъж, но като цяло това е невероятна игра!
Выживание на крошечном острове Приключения qmx
Очаквано по-добро.
Бих опция да платя за премахване на реклами
Започва достатъчно забавно, но е далеч от напълно разработена игра. Играта преминава от проучване и решаване на проблеми до материално смилане до битка и материално смилане. Честно казано, началото беше най-забавно. Бих фокусирал развитието върху проучване, изработка, изграждане и решаване на проблеми. Може би ги превърнете в екологични пъзели. Мисля, че 20 нива на битка, базирана предимно на късмет, е загуба на настройката на тази игра.
Магазинът няма опция за напускане, както всички други менюта, но освен това изглежда страхотно засега
Ех Гринди. Току що приключих играта. Моят преглед остава същият.
Честно казано, това е страхотна игра с интересни неща за правене и страхотна графика, нямам търпение за още актуализации и още неща за правене!
Не очаквах бойна игра
Тази игра е невероятна. Обичам да правя игри, но това е най-добрата, която съм играл от години
Tiny Island Survival Авантуристичке ibw
Играта е добра, но е лесна за softlock, начин да се избегне това е да се опитваш да направиш нещо извън ред, защото построих оградата, преди да взема меча и не съм заседнал, иначе обичам играта.
Добре дотук, хубава малка анимация и лесен геймплей. Приятно губене на време
Добър загуба на време, ако седите и не правите нищо на работа, училище и т.н. Трябва да сте активни, но е добре.
Забавен малък убиец на времето...не ясни насоки, но е лесно да се разбере. Беше добре за няколко часа.. съдържанието на края на играта е пълно с повтарящи се едни и същи неща.
Засега се наслаждавам. Не е твърде сложно и много релаксиращо. Някак ми се иска да имам урок, но определено не е необходимост.
Страхотно начало за невероятна игра, просто нещо липсва.
Малко забавна игра за оцеляване на релсите. Много сладък художествен стил и звуков дизайн. Пробвам!
Много интересна игра!
Толкова е 8-битов и очарователен! Аз съм на ниво 1 с всичко все още и нямам търпение да стана по-високо!
Това е забавна малка игра с интересна история. Историята успява да задържи вниманието ви, докато стигнете до къщата и нивата на мазето. След като нивата се повтарят, има много малко, което да задържи интереса ви. Нивата също постепенно стават предизвикателни, но няма достатъчен стимул за поемане на предизвикателството (може би безплатни, история и т.н.) Няма прекъсвания на рекламите, което е много положително. Контролите са лесни, а аудиото е подходящо.
Скелетът вземе моето желязо 😠😠
Пълен боклук 🗑️
Наистина забавно и не ви кара да чакате неразумно много време
Тази игра е доста забавна, след като съберете достатъчно сърца, вие сте добри 👍
Харесвам играта досега, надявам се, че ще бъде по-добра по-късно в играта.
Страхотна успокояваща и успокояваща игра, но открих, че рекламите са малко досадни, но иначе е перфектна
Забавна малка игра
Brawl Stars Jangovar ccsf
Това е скучно.Дори другите игри от този разработчик са по-смешни и интересни (играх и знам какво казвам. Загубих напредъка си и не исках да започвам отново). Съжалявам
Страхотен! Обичам стила на изкуството и обичам бавния напредък. Имам чувството, че не правя нищо, но след 15 минути се връщам назад и съм направил толкова много!
Убиване на времето
Най-скучната грозна игра от вселената, моля, премахнете я от играта на magazin 🤢🤮
Ранни дни, ограничени, но приятни.
Играта ми продължава да замръзва в мазето! Не е готино след усилията, необходими за да стигнете до етаж 10. Събирането на ресурси е трудно, но аз наистина все още се наслаждавам на играта. Харесвам простотата и пикселизираната графика.
Тази игра е добре обмислена и е забавна, но мисля, че ако добавите урок към нея, ще бъде много по-забавно
Иска ми се темпото да е по-бързо, надграждането на елементи отнема много време и трябва да събереш твърде много средства
Тази игра е страхотна, добавете още остров plsss или произволен остров в началото на играта
Тази игра е релаксираща, но когато тези копелета откраднат ресурса ви, това е досадно. Вече не си правя, просто ги убивам
борбата е гадна, но като цялостна предпоставка
Играта няма мисия, която можете да изследвате, за да получите ресурси за напредък, но е забавна игра.
добре
Една от най-добрите пикселизирани игри, които съм играл досега, играта е толкова проста, а музиката и sfx са отпускащи за мен
Безсмислено повторение
Сладко досега
Przetrwanie na Małej Wyspie Przygodowe tacs